U bent hier:  Home > Bedrijvengids > NICLA Casas

schrijf een review

sluit X

Stuur een bericht

sluit X

Via onderstaand formulier kunt u rechtstreeks contact opnemen met .

Verstuur bericht

NICLA Casas

Uw Nederlandstalige en gediplomeerde makelaar in Spanje

Adres Calle Río Almanzora
Huisnummer 18
Toevoeging

Postcode 04620
Plaats Vera
Land Spanje
Regio Andalucía (Almería)
Telefoon 34 950 133 508
Categorie Makelaars
Website http://www.nicla-casas.com


Bedrijfsomschrijving

NICLA Property Consultancy

Wij zijn een makelaarskantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop van onroerend goed aan de Spaanse Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería.

Wij begeleiden u bij het vinden van uw speciale nieuwe ‘thuis’ in Spanje waar u en uw familie nog jaren naar volle tevredenheid van zullen genieten. Een goede investering in een werkelijk unieke omgeving.

Wij beschikken over een uitgebreide portfolio aan onroerend goed, uiteenlopend van aantrekkelijk geprijsde appartementen en geschakelde woningen tot landhuizen en grote villa’s. Ons aanbod is zeer breed, zodat er voor elk budget en in elk gewenst woningtype wel iets te vinden is. Elk object voldoet aan onze eigen eisen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en locatie.

NICLA, als uw (t)huis in Spanje staat!

Ons concept is gebaseerd op Openheid, Transparantie en Vertrouwen

De aankoop van onroerend goed, op welk moment ook, kan altijd een stressvolle ervaring zijn.

Alle bijkomende aspecten rondom de aankoop in Spanje vormen voor veel mensen een angstig vooruitzicht; allereerst is er de taal-barrière, maar daarnaast kent men in Spanje andere wetten en regels en natuurlijk dient de onvermijdelijke bureaucratie overwonnen te worden.

We zijn trots op de professionele kwaliteiten van onze medewerkers, zodat wij u ervan kunnen verzekeren, dat onze begeleiding bij de aankoop van uw Spaanse woning met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd.

De voorbereiding op uw aankoop begint via de website

Om u goed voor te bereiden op de bezichtiging ter plaatse en de mogelijke aankoop van uw Spaanse woning, adviseren wij u om het onderdeel Voorbereiding door te lezen. Tevens kunnen de maandelijkse gratis Nieuwsbrief en de Weblog als extra ondersteuning dienen om u nader te informeren over de onroerend goed markt in Spanje.

Uitgebreide service bij de aankoop van uw huis in Spanje

Naast de individuele bezichtigingen van de diverse woningen, projecten, bouwpercelen en/of de door NICLA te bouwen Sundalus Villas, verzorgt NICLA de gehele begeleiding gedurende uw verblijf in Spanje tot en met de overdracht van uw nieuwe woning bij de Spaanse notaris. Daarnaast kan NICLA u de weg wijzen om overige zaken rondom uw aankoop te organiseren en NICLA bemiddelt tevens bij investeringen en verhuur.


Openingstijden

10.00 - 14.00 uur16.00 - 19.00 uurOp Afspraak


Medewerkers


VRAGEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.
Stel hieronder je vraag