Het Italiaanse dorp: Ollolai krijgt vervolg in Spanje

Ollolai-krijgt-vervolg-in-Spanje

MADRID – Op diverse Nederlandse websites is te lezen dat er een vervolg komt op het succesvolle RTL4 televisieprogramma “Het Italiaanse dorp: Ollolai”. Dat vervolg zal volgens de informatie in een Spaans dorp plaats moeten gaan vinden. Daarmee komt er dus een nieuw programma met waarschijnlijk de naam: Het Spaanse dorp: ???

De vraagtekens zijn omdat nog niet bekend is om welk dorp het gaat. Op de Facebookpagina (al is het bericht inmiddels weer verwijderd) van de producent van het programma Blue Circle is vermeld dat gegadigden zich kunnen opgeven want men is op zoek naar kandidaten om de Italiaanse avonturiers op te volgen ergens in Spanje. Kandidaten kunnen zich via deze pagina opgeven.

Italië

Voor diegene die het succesvolle programma op RTL4 niet gevolgd hebben, het ging om een realityserie waarin vijf Nederlandse koppels worden gevolgd terwijl ze hun huis van 1 euro opknappen. Ook was ieder stel bezig om een bedrijfje op te zetten en ondertussen moesten ze weekopdrachten uitvoeren om zo goed te kunnen integreren in het Italiaanse dorp.

Naast de Nederlandse stellen waren er ook hoofdrollen voor de burgemeester van het rustige dorp en voor de inwoners van het slaapstadje Ollolai op het Italiaanse eiland Sardinië. Overigens heeft het programma ervoor gezorgd dat Ollolai een toeristische trekpleister is geworden voor Nederlanders die het eiland bezoeken.

Iets soortgelijks kan ook gaan gebeuren met het Spaanse dorp wat de hoofdrol zal gaan spelen in de Spaanse versie van het RTL4 programma. Het is nog niet bekend welk dorp dat zal worden en wanneer de opnames gaan beginnen.

De Spaanse droom

Het opnemen van een realityserie in Spanje is niet helemaal nieuw want dat gebeurde in 2009 ook al met “De Spaanse droom”, uitgezonden op NET5.

In dat programma streden 6 koppels om een eigen Bed & Breakfast in het Spaanse Arcos de la Frontera. De koppels werden beoordeeld door het Consejo, een groep die bestond uit vooraanstaande mensen uit het dorp.

Het programma begon met 9 koppels, waarvan het Consejo er uiteindelijk 6 aanwees die in de Bed & Breakfast mochten komen. Het koppel Uko en Lieve wist dat programma toen te winnen.

Bron: Spanje Vandaag

Nieuwsbrief

[/db_pb_signup]