Ik vertrek XL, meld je aan!

Ik-vertrek-XL

Plannen om samen met vrienden, kennissen of familie naar Spanje te vertrekken?

Het programma ‘Ik vertrek’ is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Al vanaf 2005 is te zien hoe Nederlandse stellen en gezinnen hun spullen pakken om Nederland achter zich te laten en om in het buitenland een nieuw leven en een onderneming op te bouwen. Iedere aflevering wordt door zo’n 1,5 tot 2 miljoen mensen bekeken.

De makers van ‘Ik vertrek’ zijn nu op zoek naar mensen die met meerdere stellen of gezinnen gaan emigreren. Ze zoeken twee of drie huishoudens die samen naar het buitenland vertrekken en gezamenlijk een onderneming willen starten. Deze mensen zullen gevolgd worden bij de stappen die ze ondernemen, vanaf het vertrek uit Nederland, tijdens de opbouw van de onderneming tot aan het waarmaken van hun droom. Zo wordt hun emigratie vereeuwigd in een mooi document.

Ga jij met je beste vrienden, collega’s of misschien wel met de buren naar Spanje emigreren en heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan op ikvertrekxl.simpelmedia.nl of bel 020-8936107.

Nieuwsbrief

[/db_pb_signup]